VÆLG GODSHOTELLET SJÆLLAND

 
HER MØDER VORES PASSION FOR LAGER & LOGISTIK JERES FORSYGNINGSKÆDE MED EKSPERTISE OG DEDIKATION
SE VIDEO
om OS

Passion for Lager & Logistik

Med vores mange års erfaring inden for lager og logistik har vi opbygget en omfattende viden og ekspertise, der giver os mulighed for at levere skræddersyede løsninger til virksomheder i alle brancher og af enhver størrelse. Vi forstår vigtigheden af at imødekomme specifikke krav og optimere lagerprocesser for at sikre effektivitet i hele forsyningskæden.

Vi er agile og fleksible i forhold til markedstendenser og vores kunders krav. Vi er energiske og pålidelige fagfolk, der opererer i et åbent miljø med korte beslutningsveje.

Vi forstår og arbejder dagligt med, at lagerbehov ændrer sig over tid. Derfor tilbyder vi fleksible løsninger, der kan tilpasses og skaleres i takt med vores kunders vækst. 

Med vores mange års erfaring inden for lagerlogistik og dedikerede team af professionelle kan du stole på, at vi leverer skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov. 

VORES HISTORIE

Godshotellet Sjælland A/S er en del af Fritz Schur gruppen. Vi overtog Godshotellet Sjælland ApS i 1985, bygningen er oprindelig opført af FDB som distributionscenter på Sydsjælland og Lolland/Falster.

Godshotellet Sjælland har siden da fungeret som lagerhotel og udbyder af lager- og distributionsløsninger, og vi råder i øjeblikket over 22.000 m2 lagerplads, som fleksibelt udnyttes til bulk lager, pallereoler, farlig gods lager, pick & pack mv.

Vi tilpasser os løbende markedets behov er er gennem årene blevet fødevare godkendte, ligesom vi  er certificerede til at opbevare økologiske produkter.

På Godshotellet Sjælland ApS arbejder vi dedikeret for at være en foretrukken partner inden for lager- og distributionsløsninger i Danmark og det øvrige Skandinavien samt Tyskland.

Fritz Schur Gruppen er en velkonsolideret og velrenommeret virksomhed, med solid erfaring indenfor handel med bl.a. dagligvarer, industri og fast ejendom. Vores historie går tilbage til etableringen i 1846.

Fritz Schur Gruppen er 100% familieejet, nu i 5. generation.

kontakt os for en snak om netop jeres behov

vores services Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Find pålidelig lager- og distributionsløsninger hos Godshotellet Sjælland. Søg efter skræddersyede lagerløsninger, effektiv logistik og professionel service til dine behov.

Ofte stillede spørgsmål

Effektiv lagerstyring er rygraden i en strømlinet forsyningskæde. Hos Godshotellet Sjælland sikrer vi præcis styring og sporbarhed for optimal logistikperformance.

Læs mere

Vores erfarne team sikrer præcis plukning og omhyggelig håndtering af varer. Vi fokuserer på fejlfri leverancer gennem korrekt pakning, sikring og mærkning af produkterne. Med Godshotellet Sjælland som partner får du pålidelig lagerlogistik, der støtter din forsyningskæde.

Læs mere

Vi tilbyder omfattende ompakningsløsninger, der inkluderer korrekt håndtering, beskyttelse og mærkning af varerne. Vores mål er at opnå fejlfri ompakning og sikre, at dine produkter leveres i den bedst mulige tilstand. Med vores ekspertise og omhyggelige tilgang til ompakning kan du forvente en pålidelig partner, der understøtter din forsyningskæde.

Læs mere

Vi er erfarne i håndtering af farliggods med sikkerhed som vores højeste prioritet. Hos Godshotellet Sjælland sørger vi for korrekt opbevaring, håndtering og transport af farlige materialer i overensstemmelse med strenge standarder og lovgivning. Vælg os som din pålidelige partner inden for farliggods, og lad os tage ansvar for en sikker og professionel håndtering af dine varer.

Læs mere

å Godshotellet Sjælland prioriterer vi certificeringer som et afgørende skridt i at sikre kvalitet og pålidelighed i vores lager- og distributionsløsninger. Gennem opnåede certificeringer, herunder økologi-godkendelse og farliggods-certificering, demonstrerer vi vores evne til at håndtere en bred vifte af varer i overensstemmelse med de højeste standarder.

Læs mere

GODSHOTELLET SJÆLLAND ApS
MARIEBERGVEJ 70
4760 VORDINGBORG

+45 55 37 75 88 DKO@GODSHOTELLET.DK

Contact

Copyright 2023 © Fritz Schur Consumer Group A/S

©
2023 UX Themes

Terms Privacy Cookies